Sunday, November 15, 2015

Τρομοκρατία στο Παρίσι: Μια ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ Ευρώπη είναι η μόνη λύση... Ξανά.


Τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. [1]

Ο ανθρωπισμός και η πολυπολυπολυπολυτισμικότητα επιτέλους φέρνουν αποτελέσματα. Αγάπη και συμφιλίωση παντού. Ο κόσμος γίνεται καλύτερος. Τώρα οι φασίστες θα πουν "Σας τα λέγαμε" και οι αντι-φασίστες που είναι οι νέοι φασίστες θα πουν "Είστε φασίστες" και οι πραγματικοί φασίστες θα συνεχίζουν να σφάζουν και μέχρι να ξυπνήσουμε θα είναι αργά. Και όλοι οι αντι-χριστιανοί θα πουν "Και εσείς τα ίδια κάνατε" και οι Χριστιανοί θα τους κοιτάνε απλά με λύπη. Και αν κάποιος πει για το ότι η Ευρώπη τόσο καιρό ΤΟΝ ΕΠΑΙΖΕ ασχολούμενη με ΒΛΑΚΕΙΕΣ (βλ. γάμοι ομοφυλόφυλων και "δικαίωμα" για υιοθεσία γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο θέμα σε μια κοινωνία αποσύνθεσης) αντί να χτίσει τα αναχώματα που έπρεπε απέναντι σε μια λαίλαπα που όλοι έβλεπαν ότι έρχεται θα κατηγορηθεί για ρατσισμό, θρησκοληψία, φοβίες κλπ.

Όταν το hashtag "Pray for Paris" εμφανίστηκε πολλοί άνθρωποι άρχισαν να δείχνουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ της καταστροφής: Αυτό που είναι σημαντικό για τον "προοδευτικό" Ευρωπαίο σήμερα είναι να δείξει σε όλους ότι οι επιστήμες, ο ανθρωπισμός και οι τέχνες δεν άνθισαν σε μια χριστιανική Ευρώπη, ότι δεν φταίνε οι μουσουλμάνοι, ότι είναι απλά ορισμένοι τρελοί που σκοτώνουν για τη θρησκεία τους, ότι χριστιανοί και μουσουλμάνοι είναι το ίδιο, ότι όλοι είμαστε μετανάστες, ότι όλα είναι όπως φανταζόμαστε να είναι. Ο,τιδήποτε χρειάζεται για να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στο ΑΘΕΪΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ μασ ότι ζούμε σε έναν κόσμο όπου μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε σε όποιον θέλουμε.

Τι να ευχηθείς σε μια ήπειρο που κοιμάται παρά... καλή νύχτα και όνειρα γλυκά.

Ραντεβού στην ισλαμική Ευρώπη του 2050 όπου θα συναντιόμαστε κρυφά να αναπολούμε την ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ Ευρώπη που τόσο καιρό κατηγορούσαν όλοι για τα πάντα.

Σχετικές πηγές

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...