Tuesday, July 2, 2013

Φιλοσοφικό Τηλεγράφημα: Επιστήμη, Ευγονική και γιατί οι Ναζί κέρδισαν τελικά...


> Βοήθησε στη μετάφραση του βιβλίου Harmonia Philosophica σε 6 νέες γλώσσες και κέρδισε εκπληκτικά δώρα! Υποστήριξε το project στο Indiegogo τώρα!



Φιλοσοφικό Τηλεγράφημα του Σπύρου Κάκου [2013-07-02]: Τα πειράματα στο Άουσβιτς ήταν μόνο η αρχή. Η αρχή ενός πολέμου της Επιστήμης κατά των ανθρώπων. Κάθε μέρα βλέπουμε γονίδια, μιλάμε για τα γονίδια, μελετάμε τα γονίδια, αναλύουμε γονίδια. Μπορεί να πιστεύουμε ότι οι Ναζί έχασαν, αλλά ο ΒΑΣΙΚΟΣ τους στόχος είναι ακόμα πολύ ζωντανός στην επιστήμη μας σήμερα. Ίσως γιατί πάντα πιστεύαμε τα ίδια με αυτά που πίστευαν οι Ναζί... Όπως ο Alexis Carrel [1], μας αρέσει να κάνουμε "βελτιώσεις". Μας αρέσει να είμαστε θεοί. Και αυτό δεν θα το σταματήσουμε μέχρι οι άνθρωποι να γίνουν τέρατα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ο Χίτλερ όταν ήρθε στην εξουσία ήταν να επιτρέψει τις αμβλώσεις [2]  Ω, και πόσο μας αρέσει αυτό το "παιχνίδι" που μας έδωσε ο Φύρερ μας!

Kaiser Wilhelm Institute of Anthropology, Human Heredity, and Eugenics (KWI-A)

Η σημερινή επιστήμη μπορεί να αμφισβητεί το Χριστό ή την ύπαρξη Αρχής για το Σύμπαν, αλλά δεν αμφισβητεί τις έρευνες των Ναζί. Απλά το Ινστιτούτο Βιολογικών Ερευνών "Kaiser Wilhelm" άλλαξε όνομα. Θα το βρείτε πλέον ως... "Max Planck". [3456]

Η επιστήμη είναι ακόμα σε "πόλεμο". Και δεν θα σταματήσει μέχρι να νικήσει. Όπως είπε και ο Δρ. Μένγκελε [6]...

Dr. Nyiszli: “When will all this extermination cease?”
Dr. Mengele: “My friend, it will go on, and on, and on”...

(c) Φιλοσοφικά Τηλεγραφήματα - Φιλοσοφικός σχολιασμός της επικαιρότητας…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...